Upptäck våra behandlingar.

Vårt mål är att hjälpa våra patienter varje steg på vägen till munhälsan och förse dem med behandlingar som uppfyller alla deras behov. Vi utvecklar ständigt de tjänster vi erbjuder och stävar efter att få bästa kvalitet och långsiktigt bra resultat.

Behandlingar
Undersökning och diagnostik​

Behandlingar

Undersökning och diagnostik

Kariesdiagnostik och diagnostik av gingivit och parodontit, bedömning av munslemhinna, käkfunktion och befintliga protetiska konstruktioner

Behandlingar

Protetik och fyllningsterapi

Den här tjänsten har varit en nyckel till vår framgång, och de flesta av våra kunder utnyttjar den ofta. När det kommer till tjänsterna vi erbjuder kan du räkna med att vi tar hand om dina behov. Vi är stolta över den kundtjänst vi erbjuder och garanterar att du kommer trivas med att samarbeta med oss. Berätta hur vi kan vara till hjälp.

Protetik och fyllningsterapi​
Akut tandvärk​

Behandlingar

Akut tandvärk

Vi gör vår undersökning, hittar problemet, och sen löser det på det snabbaste och bästa möjliga sättet.

Behandlingar

Tandhygienist

Puts och polering av tänder. Behandling av gingivit, parodontit och periimplantit och mekanisk infektionsbehandling vid parodontala problem) samt diagnostik. Det finns och också Air-Flow Air-Flow är ett mycket effektivt sätt för att rengöra tänderna och få bort missfärgningarg. En tandhygienist putsar, polerar och blästrar dina tänder. Behandlingen tar cirka 40-50 minuter och är helt smärtfri. Ditt leende blir vitare.

Tandhygienist
Implantat

Behandlingar

Implantat

Implantat Vi har lång erfarenhet av implantatbehanglingar och implantatprotetik. Implantatplanering är mycket viktig del av behandlingen. Med hjälp av tomografi (3D röntgen) på kliniken väljer vi rätt implantat Sedan bokas tid för implantatoperation, och vi handleder dig hela tiden och hjälper med allt inklusive för- och efterbehandling för att nå optimala resultatet.

Man behöver vänta några veckor efter operationen med protetiken och det används provisorisk protes under den tiden. Sedan använder vi 3D-skaning med 3SHAPE intraoral skanner i munnen och får 3D bild på dina tänder och tandköttet. Det skickas till tandtekniska laboratorium och kronor tillverkas på 2 veckor. För patienten som saknar tänder helt tas det oftast lite längre tid för det behövs att testa lite provisoriska kronor först. ​

Recensioner

Vad våra kunder tycker om oss

Johanna Lindskog

Fantastiskt bemötande från start! Är supernöjd med resultatet och kändes väldigt tryggt att opereras där. Kunde inte ha valt en bättre klinik. Går definitivt tillbaka, rekommenderas varmt 🙂

Angell. N.

Anna Nord är en av de mest omtänksamma och ansvarsfulla tandläkaren! Hon gör det omöjliga att rädda tänder som andra dömer ut! Både jag och Christer är mycket glada att har henne som vår tandläkaren! Tack Anna!

Johan Martinsson

Besökte kliniken med akut problem och har fått hjälp snabbt och lätt. Den tandläkaren Roger är trevlig och professionell. Jag är mycket nöjd och rekommenderar alla

James Kukula

Jag var hos Tandläkare Anna Nord både för undersökning, rotbehandling och för att göra en bro och flera kronor. Jag blev mycket trevligt bemött, och behandlingarna var väldigt bra! 
Bro håller fortfarande efter 3 år.
Jag rekommenderar

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss!

Ring oss på det här nummret för att få hjälp omgående

+46-(0)18 20 51 30