Välkommen till Tandkliniken Anna Nord!

Din trygga tandläkare i Uppsala

Om oss

Om oss

Leg. Tandläkare Anna Nord

Jag har mångaårig erfarenhet av yrket. Jag doctorerade i tre år och min doktorsavhandling gällde odontologisk geriatri. Sedan jobbade jag som en privat tandläkare sedan 2006. Jag gick många kurser och jobbar med implantat, protetik, hjälper tandvårdsrädda patienter.

Om oss

Varför vi?

Vi använder alltid den senaste tekniken och skannar alltid med 3d-teknik. Vi utför alltid behandlingar med högsta kvalitet och patientsäkerhet, med fokus på patientens välmående..

Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket gör att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss.

Det viktigaste är att du tar första steget och kontaktar oss. Vi har stor erfarenhet av att behandla och hjälpa patienter som är rädda. Vi avsätter då extra tid för dig.


Tandläkare Anna Nord - Din trygga tandläkare i Uppsala

Om oss
om oss

Om oss

Din tandklinik i centrala Uppsala.

Vår klinikens professionalism är din trygghetsgaranti. Vi arbetar med största möjliga kompetens och moderna utrustningen. Vi jobbar ständigt för att få bästa kvalitet av service för våra patienter.

Så många som hälften av alla upplever tandvårdsrädsla eller tycker det är obehagligt att gå till tandläkaren. Vi har länge jobbat med att behandla och hjälpa patienter som är rädda för att gå till tandläkaren.

Teamet

Anna Nord

Leg. Tandläkare och klinikenschef

Anastasiya Karol

Receptionist

Ghiyas Fadda

Leg. Tandläkare

Farkhondeh Talebi

Tandsköterska

Xia Mori

Tandhygienist

Recensioner

Vad våra kunder tycker om oss

Johanna Lindskog

Fantastiskt bemötande från start! Är supernöjd med resultatet och kändes väldigt tryggt att opereras där. Kunde inte ha valt en bättre klinik. Går definitivt tillbaka, rekommenderas varmt 🙂

Angell. N.

Anna Nord är en av de mest omtänksamma och ansvarsfulla tandläkaren! Hon gör det omöjliga att rädda tänder som andra dömer ut! Både jag och Christer är mycket glada att har henne som vår tandläkaren! Tack Anna!

Johan Martinsson

Besökte kliniken med akut problem och har fått hjälp snabbt och lätt. Den tandläkaren Roger är trevlig och professionell. Jag är mycket nöjd och rekommenderar alla

James Kukula

Jag var hos Tandläkare Anna Nord både för undersökning, rotbehandling och för att göra en bro och flera kronor. Jag blev mycket trevligt bemött, och behandlingarna var väldigt bra! 
Bro håller fortfarande efter 3 år.
Jag rekommenderar

Johanna Rohman

Anna Nord är en mycket skicklig. Känns genuint intresserad av att hjälpa sina patienter snabbt och så smärtfritt som möjligt. Rekomnenderas varmt.

Julia Vistborg

Jag var på kliniken flera gånger och tyckte att det var väldigt bra bemötande av personal där. Tandläkaren Anna Nord är otroligt duktig! Rekommenderar denna klinik, man ser att de är seriösa och professionella!!!

Elena Orlander

Tack till den underbara tandläkaren Kseniya och sjuksköterskan Angela för deras professionalism och förståelse Rekommenderas starkt 

James Kukula

Jag var hos Tandläkare Anna Nord både för undersökning, rotbehandling och för att göra en bro och flera kronor. Jag blev mycket trevligt bemött, och behandlingarna var väldigt bra! 
Bro håller fortfarande efter 3 år.
Jag rekommenderar

lisa li

Här känns tryggt och bekvämt samt mycket trevliga personaler. Rekommendera👍

Farkhondeh Talebi

Kan varmt rekommendera denna klinik! Trevlig personal och proffsig tandläkare som gör sitt jobb noggrant och får en att känna sig trygg.

Helene Bollner

Otroligt duktiga och snälla! Kände mig fullständigt trygg!

Shamshinur Sadykova

Professionellt,utmärkt,smärtfritt bemötande.
Rekommenderar starkt 👍👍👍

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss!

Ring oss på det här nummret för att få hjälp omgående

+46-(0)18 20 51 30